Smrečica

Že ko sva prvič zagledala lesene smrečice Xmas3, ki so nekaj posebnega in izdelane iz slovenskega lesa sva se takoj zaljubila v njih. A ljubezen je zelo kmalu izpuhtela v zra, ko sva izvedela ceno le teh. Tam nekje okoli 70€ stanejo.
Zato sva se odločila, da bova šparovna in jo izdelala sama. Tako sva prejšnji teden nakupila material in nedeljsko popoldne preživela v delavnici ob vrtanju, rezanju in brušenju.
Za vsega 20€ sva izdelala svojo smrečico od tega sva za okraske namenila malo več kot 8€.
Polagava vam na srce, da če imate malo ustvarjalne žilice in če si lahko vzamete par uric svojega dragocenega časa, najprej odidite v eno izmed trgovin kjer prodajajo lesene palice in deske ter postanete sam svoj mojster in si tako kot midva ustvarite svojo smrečico.
Poleg smrečice sva letos tako kot vsako leto izdelala tudi adventni venec-spodaj na fotografiji si lahko ogledate kakšnega.

Lepe praznike Vam želiva!preživite jih s svojimi najbližjimi. cenite vsak trenutek, ki ga lahko preživite z njimi in naj ti trenutki ne bodo preživeti v kakšnem izmed nakupovalnih centrov temveč na enem izmed adventnih sejmov.
Vaša M.&B.









Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Mexx

impulzivni nakup

Marella by Milla Jovovich.