Spomin(i)

Ste kdaj pomislili kako zgleda, če izgubiš spomine? Vsi smo se že kdaj znašli v situaciji, ko se nismo niti najmanj mogli spomniti ali smo zaklenili vhodna vrata, ugasnili štedilnik, ko smo odšli od doma. Ampak potem, ko smo se seveda v paniki vrnili domov ugotovili, da je vse v najlepšem redu. Nekako pa se mi ne uspe niti približno vživeti kako bi bilo, če bi izgubila spomin na ljubljeno osebo, pozabila na čustva, kijih gojim do njega! Že za samega človeka, ki se mu to zgodi mora biti hudo ampak kako mora biti hudo osebi, ki je bila nekoč del tvojega življenja, zdaj pa ga odrivaš od sebe in se ti zdi, kot neznanec, ki ga srečaš na ulici.
Delno to opisuje film z naslovom "The Vow", ki sem si ga ogledala včeraj zvečer. Posnet je po resnični zgodbi in tako pusti še močnejši vtis na gledalcu. Glavni vlogi sta več kot odlično odigrala Rachel McAdams in Channing Tatum. Če se Paige povrne spomin na svojega ljubega in življenje z njim pa preverite sami z ogledom-vam toplo priporočam!
Boste videli film bo pustil vtis na vas. Vsaj na meni ga je. Pripeljal me je do nove objave na blogu in razmišljanja o tem ali trenutke, ki jih vsakodnevno doživljam dovolj dobro shranim? Glede na moj spomin, bi rekla da ne! Vse preveč zaupam(o) tehniki. Pomislite kdaj ste nazadnje razvili kakšno fotografijo iz potovanja, praznovanja ali pa pomembnega prelomnega trenutka v svojem življenju? Vse imamo nekje na ključkih, CD-jih, spravljeno v "mapcah" , misleč da so na varnem. Pa so res!? Mislim, da ne. Vse to se lahko nekoč "sesuje", uniči in tako bomo v primeru scenarija tega filma-dolgotrajne izgube spomina ostali v temi...za vedno!









sestavljanje mozaika spominov s pomočjo fotografij
vir:  https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/403726_259780097422194_131563483577190_611284_436854583_n.jpg

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Mexx

Festival ročnih del

impulzivni nakup