vintage


Ponedeljkova jutra so ena izmed najmanj priljubljenih, vendar že nekako najdemo moč in dvignemo svoje (ne)naspane riti ven iz postelje ter se polni elana vržemo v nov dan. Ponavadi nas sicer spremlja občutek, da smo se vrgli v morje polno lačnih morskih psov, ampak že nekako preženemo to misel! K temu, vsaj meni osebno pripomore, če se mi zjutraj zgodi kaj lepega, bodisi slišim na radiu pesem, ki je že nekaj časa nisem slišala in me spomni na kak lep dogodek, ki se je zgodil v preteklosti ali pa dobim kak lep pozitiven sms, dostikrat pa je dovolj že nasmeh na obrazu prodajalke v pekarni, prodajalca na Petrolu ali pa neznanca, ki hiti na delo...
No, danes pa sem jutro začela s sprehodom ob Blejskem jezeru s prijateljico s katero sva veselo debatirale o vsakdanjih rečeh ter z obiskom Peglez'n pub-a. Že na zunaj deluje topel in kar kliče po obisku. Ko stopiš v notranjost ter prevzame občutek topline in domačnosti. Sam ambient daje občutek, kot da si popotnik v času, notranjost je namreč urejena v "vintage" slogu. Belo kavo postrežejo v "piskrčkih" v katerih so naše babice kuhale čaj ali kakšno malenkost. Stoli in mize ter pohištvo so obledelo beli, na obrabljenih policah te pozdravljajo stare škatle za shranjevanje moke ali sladkorja.
Mesto je kot nalašč za jutranji klepet ob kavi in rogljičku ali pa reševanje križanke oz. branje časopisa.
Ker slike povedo več kot tisoč besed sem notranjost tudi fotografirala, tako da si boste lažje predstavljali kako vse skupaj zgleda in mogoče vas bo pub tako prevzel, da boste naslednjič, ko boste pohajkovali po Bledu tudi sami zavili tja!

Zaenkrat je to vse! Kmalu se vam spet oglasim!
Vaša &c A.

Ponedeljkovo jutro
kava postrežena v "piskrčku"





so vintage!


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Mexx

Festival ročnih del

impulzivni nakup