Naredi si sam alias DIY

No pa je prišla še ena od mnogih idej v stilu "naredi si sam" v resničnst in to samo po parih urah šivanja:) sedaj pa ko je postopek preizkušen bo pa stvar tekla hitreje. Če začnemo zgodbo na začetku se je začelo vse skupaj pri nakupovanju blaga za roleto za vse "mlajše", ki berete ta blog je to tista zadeva nad oknom, ki jo potegneš dol, da se v sobi naredi tema.
Po dolgem čveku s prodajalko, ki je bila neizmerno prijazna in nasmejna, ter polna zgodb o strankah, ki se malo da ne pobijejo v trgovini in se sprašuje kaj jih čaka doma, sva prišla na idejo da bi kupila še blago za prevleko za povštre za na kavč.


Lep vzorec kajne? Je še veliko lepši, ko je pravilno obrnjen pri končnem izdelku seveda med šivanjem pa je treba paziti kaj je zgoraj, spodaj, kaj levo pa kaj desno, da ne pride do brezzveznega paranja ki traja XY minut... Prvo pa seveda rezanje z ostrim rezilom na pravo dolžino, midva sva izbrala "olfanož" 

Rezilo mora biti res ostro....
No skratka med samim navdušenim šivanjem, paranjem in robljenjem materiala sva prišla do končnega izdelka, ki pa je naravnost prečudovit, tako da če vas prime, da bi si sami izdelali kaj takega so tukaj podrobna navodila v angleškem jeziku seveda so pa slike važne;)







To je za danes vse z moje strani!

Ta-ta!


vaša &c
 A.
















Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Mexx

Festival ročnih del

impulzivni nakup