zmaga&poraz

najprej tisto grenko - poraz Bayerna. Tako težko je preboleti poraz, še posebni ob briljantini igri, ki so jo prikazali!Danes me je nadvse presenetil Tymoschuk(ne vem če sem prav napisala). Tymo ni v ne vem kako dobri formi in me je kar malo skrbelo oz. je to skrbelo vse Bayernove navijače, ampak se je pokazal in vse kar lahko rečem je bravo Tymo! Nikakor ne morem iti mimo Robbna ta sebična nizozemska rit (op. a.) kako je lahko izsilil streljat penale proti Petru Chechu!?Kako!?! Če bi Schweini...ja sem ena tistih, ki naravnost obožujejo Schweinija, ampak ne samo zaradi tega ker je dober tip ampak ker je odličen igralec. Po dveh poškodbah v sezoni se vrnit v tako formo in odigrat take tekme! Schweinsteiger kapo dol, dober si! Moški (ne vem koliko vas prebira moj blog in koliko ste kaj za nogomet) si boste najbrž rekli, da sem ženska in da naj bom tiho glede komentiranja nogometa. Vendar za vse tiste, ki to mislite imam svoj odgovor. Gre pa nekako takole: Jak kan su tif! Povedano v finščini! ;) V marsikaterem pogledu vem več o nogometu, kot marsikdo od vas! Sem se učila od najboljšega! Torej,
vedno sem verjela in vedno bom verjela v Bayern! Zame so zmagovalci!
MIA SAN MIA fur immer!
vsekakor pa ne morem mimo čestitke Chelsea in Peter Chech-u!Peter najboljši golman na svetu si!
In še mimo nečesa ne morem! Komentatorja na kanalu A (obrez I & Obrez II) sta se na komentiranju današnje tekme obnašala kot dve upokojenki, ki na popoldanski kavi na terasi z kartami na mizi opravljata vse po vrsti! To me je pa resnično motilo, pa sem prepričana, da jih nisem bila edino jaz sita!
....

Zdaj pa na lepši dan dneva! Zmaga rokometnega kluba Celje pivovarna Laško! Izredno pomembno tekmo so dobili in si tako zagotovili vstopnico za Ligo prvakov! Bravo Cele! Enkrat za CELE, VEDNO za CELE!!!

torej če potegnem črto današnjega športno obarvanega dne je bil delno uspešen! šport je šport in vedno nekdo zmaga, drugi pa zgubi! Pomembno je le, da se po porazu čimprej pobereš in da v primeru če zmagaš ne sediš na lovoriki ampak probaš izboljšati še tiste majhne napakice. Popoln tako ali tako ne moreš biti, ker popolnosti ni!

Lahko noč,
vaša &c A.


Vir: Spletna stran rkcpl&Bayern(fb)




Komentarji

  1. Odgovori
    1. Je boljše? Tista pisava mi je tako lepa ampak je res bolj slabo berljiva. hvala za opozorilo! (:

      Izbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Mexx

impulzivni nakup

Festival ročnih del